Despre noi

Compania noastra se ocupa cu importul si distributia produse abrazive si a consumabilelor pentru industrie.

 Principalele marci de  produse abrazive pe care le importam si distribuim sunt TYROLIT Germania  si TAF Italia.

   Grupul TYROLIT este unul dintre cei mai mari producători din lume de discuri de tăiat şi polizat, pietre de rectificat, scule corectoare, discuri diamantate, carote diamantate, fir diamantat precum şi de maşini de tăiat şi găurit beton, compania familială TYROLIT este sinonimă cu calitatea superioară, spiritul inovator şi serviciile remarcabile încă din 1919.Experţii de la TYROLIT găsesc zilnic soluţii personalizate pentru clienţi din întreaga lume ajutându-i astfel să-şi dezvolte o afacere de succes. În jur de 80.000 de produse disponibile reprezintă etalonul într-o multitudine de domenii.

   TAF ABRASIVI SpA a fost infiintata in 1953 pentru fabricarea de produse abrazive. De la infiintare TAF si-a imbunatatit in mod constant gama larga de produse de calitate de top, care sunt in prezent utilizate pe scara larga in industria metalelor.

   Productia este in prezent efectuata intr-o fabrica moderna,cu o suprafata de 18.000 de metri patrati.Fabricarea unei game largi de produse abrazive acoperite cu panza, hartie si fibre impreuna discurile de taiere si slefuire armate cu suporturi a permis TAF sa-si mentina pozitia printre primele pe piata.

   De asemenea putem sa va oferim, de pe stoc, o gama larga de  Burghie, tarozi, tarozi de masina, filiere, freze, Freze deget, alezoare, cutite strung, tesitoare, universale strung, varfuri rotative,mandrine,micrometre,sublere, calibre.

-Carote pentru masini de gaurit cu talpa magnetica 

-Cutite cu CMS brazdate si cutite cu CMS amovibile

-Portscule

-Cuplaje electromagnetice pentru diferite modele de strung

-Freze carbura Tyrolit

-Scule pneumatice-Polizoare, biax uri – Daewoo 

-Benzi ceramice continue pentru grit-VSM si Tyrolit

-Benzi continue  panglica pentru debitat metale de diferite dimensiuni- Pilana,Bomar

-Echipamente de protectie si lucru.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe  e-mail.

Speram la o colaborare de durata si reciproc avantajoasa.